Kde všude se o nás psalo?
New York Times, Forbes, Česká televize nebo Brněnská drbna – čas od času se nějakým online i offline médiem mihneme. Tady jsme vám nachystali výběr toho nej.
1. 2. 2021
Hospodářské noviny spolu s magazínem CzechCrunch vyhlásily dvacítku největších inovátorů z byznysu, umění i akademické sféry. Ve společnosti Tomáše Čupra, Barbory Chalupové či Josefa Průši se ocitl také Honza Vlachynský.
26. 1. 2021
Do statisíců holandských obýváků se v lednu roku 2021 na několik minut dostal brněnský hotel Anybody, a to prostřednictvím televizní obrazovky. Díl reality show „Wie is de Mol?“, v němž holandské celebrity plní úkoly v pokojích zážitkového hotelu na Zelném trhu, zhlédly více než tři miliony diváků.
17. 1. 2021
Pracovní smlouvu s Barem, který neexistuje podepisoval Jakub Droběna 14 hodin poté, co odmaturoval na zemědělce v Krnově. Hltá veškeré dostupné informace, je zcela pohlcen svým oborem a už se nemůže dočkat, až se v „békáenku“ vyšvihne na pozici barmana.
31. 12. 2020
Velká sebereflexe před Martinem Veselovským. Kdy si Honza Vlachynský uvědomil, že dělá v roli šéfa něco špatně, a zavelel k obratu? Proč nemá být šéf vizionář, ani silný? Rozjímání nad lehce přisprostlou žlutou knihou v DVTV.
11. 12. 2020
Od předního zpravodajského portálu jsme dostali možnost vyjádřit svůj nesouhlas s tím, jak chaoticky vyhlašuje vláda nová omezení pro gastronomii. Až by se mohlo zdát, že členové kabinetu k oboru pohostinství nechovají absolutně žádný respekt.
19. 11. 2020
Každá kladná recenze na knihu potěší, a ta od velezkušeného manažera a konzultanta, který byl u rozjezdu desítek hotelů a restaurací, obzvlášť. Milan Pavelka je tak dalším fanouškem myšlenky, že šéfové jsou opravdu kok*ti a že tradiční šéfovství je už zastaralé.