Farmářka: Anai Dalila Guevara Oblast: La Libertad, La Coipa, San Ignacio
Nadmořskávýška: 1800-1900 m n. m.
Zpracování: Washed
Odrůda: Pache, catimor Příprava: Filter
Otvírák: Šťavnatá a komplexní. Ano, je řeč o kávě.
O procesu: Anai a její rodina dávají sklizené kávové třešně do kádě s čerstvou vodou, aby vytřídili plovoucí (nezralé) třešně. Následně zralé třešně odslupkují a vkládají do plastových pytlů, ve stínu pak nechají 24-36 hodin fermentovat (v závislosti na vlhkosti) a konečně nechávají schnout po 9 dní.
Anai Dalila vlastní 4 hektary půdy určené pro produkci kávy, jako bourbon, caturru, geishu, catuai a pache. Její farmy jsou v místě ideálním pro kvalitní kávu skrze poměrně vysokou vlhkost, nadmořskou výšku a bohatou, rodnou půdu.
Newsletter
Tak a odteď vám už nic neunikne! Přihlaste se k odběru novinek a zůstaňte v obraze.
Sledujte nás
Jsme hodně aktivní na sociálních sítích. Přesvědčte se sami a sledujte nás!