Background

HOAX Coffee Colombia Wiliam Ortiz 250 g

Limitka, která tu s námi bude jen do srpna! Má krásně sladké tělo s broskvovým nádechem a finišem kakaových bobů.
Schváleno všemi alternativními způsoby přípravy, vysoce kompatibilní s ledem.

A jak funguje zpracování laktickou fermentací? Slovy farmáře Wiliama Ortize:
,,Posbíráme třešně v ideálním stádiu zralosti, vytřídíme pomocí tzv. “float” (vyplavování) a také ručně všechny třešně, které mají nějaké defekty.
Poté dáme třešně do uzavřených plastových barelů nebo pytlů a necháme je fermentovat bez přístupu vzduchu po dobu 20 až 30 hodin. Délku fermentace volíme podle aktuálního počasí.
 
Následně fermentované třešně zbavíme slupky, a necháme kávu se zbytky dužiny znovu fermentovat bez přístupu vzduchu, s přidáním roztoku s mikroorganismy (laktobacily). Doba fermentace se pohybuje od 48 do 60 hodin. Nakonec kávu promyjeme a necháme usušit. Doba sušení trvá 15 až 20 dní.”

 

Farma: La Cabaña
Farmář: Wiliam Ortiz
Nadmořská výška: 1600-1700 m n. m. 
Zpracování: Laktická fermentace 
Odrůda: Pink bourbon
Příprava: Filtr
 
Vyberte si svůj HOAX  a napište nám jej do poznámky při objednávce. 
 
HOAXY tady: 
Tohle je NFT
All You Need Is Love?
The Earth Could Be A Donut
Brněnský Orloj Přechází Na Digitální Čas
Brno Prohlášeno Městem
Elon Musk Kupuje Jednotu
Mácháč > Moře
Za Komunistů Babiše Bylo Líp
Piko z Wishe

Další informace

350 Kč

Doprava: po Brně zdarma, do Zásilkovny 59,- Kč, na adresu po celé ČR 99,- Kč

Předchozí produkt Nadcházející produkt