Tenhle mezcalový twist na populární Margaritu, který navíc několik týdnu zrál na dubových pilinách budete chtít pít po lahvích! A víte co? Klidně můžete! Z jedné téhle lahvičky si připravíte 2 degustační porce, ale rozhodně se tím nenechte omezovat.
svěží – nakouřený – pomerančový
Mezcal San Cosme – Cointreau – tequila – cukr.
A jak si ho připravíte?
K jedné porci (60 ml drinku z lahve) přidáte 1 cl limetové šťávy, lehce vyshakujete a servírujete do koktejlové sklenice. Na zdraví!
Americké skoro nonstop bistro, volně se prolínající s barmanským obývákem. Chcete snídat v devět večer a připíjet si šampaňským v devět ráno? Dát si k obědu negroni a pochutnat si na asijských knedlíčcích, sicilských arancinách nebo na české krupičné kaši s grankem? To všechno tady můžete – jídlo a pití jsou totiž láska!
Jsme hodně aktivní na sociálních sítích.
Přesvědčte se sami a sledujte nás!